Home
My Account
Ordering Information  Shipping Conditions  Contact Us  Company introduction  
Categories

View All Products
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Manufacturers
Information

Site Map
Contact Us

kauppa
facebookissa
luontokuva.org

Shipping Conditions

 

Toimituskulut

  • Toimituskulut on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista. Toimituskulut vain 8,50 euroa, tilasit kuinka paljon tahansa! Toimituskulut ulkomaille on varmistettava toistaiseksi yksilöllisesti: tilaus@luontokuva.org
  • Toimituskulut ulkomaille on varmistettava toistaiseksi yksilöllisesti: tilaus@luontokuva.org

Toimitusaika

  • Arvioitu toimitusaika on 3-5 työpäivää.
  • Kiireisistä tilauksista on mainittava erikseen lisätiedoissa.
  • Kustannus Oy Luonnonkuvaaja toimittaa tuotteita toistaiseksi vain Suomessa.

Palautukset

  • Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautusoikeus ei koske tapahtumien sisäänpääsylippuja.
  • Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen tilaus@luontokuva.org ENNEN tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen Kustannus Oy Luonnonkuvaaja,  Harjupolku 4 A 4, 05900 Hyvinkää. Liitä palautuksen mukaan täydelliset pankkiyhteystiedot maksun palauttamista varten.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

  • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Rekisteröityminen

Tilauksen voit tehtä joko ilman rekisteröitymistä tai rekisteröitymällä, jolloin yhteystietosi ovat valmiina seuraavaa tilausta varten. 
Rekisteröityminen:
a) kuluttaja voi rekisteröityä Kustannus Oy Luonnonkuvaajan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Yritys rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Luontokuvan asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Luontokuva sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Hinnat

Kustannus Oy Luonnonkuvaaja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
 

Maksuehdot

Lasku.

 

Kustannus Oy Luonnonkuvaaja on tehnyt sopimuksen verkkomaksujen teknisestä toteutuksesta Suomen Verkkomaksut Oy:n kanssa, josta alla tarkemmat tiedot.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Kustannus Oy Luonnonkuvaaja toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Kustannus Oy Luonnonkuvaaja vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Riitojen ratkaisu

              Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteriseloste

LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE


Rekisterinpitäjä: 
Kustannus Oy Luonnonkuvaaja
Uudenmaankatu 56 A 7
05830 Hyvinkää
Rekisterin nimi: Yrityksen asiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 

Susanne Furu
Puhelin 045 672 3003 (klo 10-14)
Sähköposti: tilaus@luontokuva.org
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla

 

Continue

Shopping Cart more
0 items
Languages
Finnish English
What's New? more


25,00
7,50
View Latest Additions
Bestsellers
01.35. Vuoden Luontokuvat -kirja (2015)
02.34. Vuoden Luontokuvat -kirja (2014)
03.Suomen Luonnonvalokuvaajat ry, Brodeerattu hihamerkki
04.Vuoden Luontokuvat 2010 - book
05.Vuoden Luontokuvat 2009 - Suomen luonnon vuodenkierto
NetSHOP Pro -verkkokauppa