Home
My Account
Ordering Information  Shipping Conditions  Contact Us  Company introduction  
Categories

View All Products
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Manufacturers
Information

Site Map
Contact Us

kauppa
facebookissa
luontokuva.org

Previous  Browse category Nature Photo books  Next

Marttila, Olli: Safaripassi

19,00

Marttila, Olli: Safaripassi
Click to enlarge

Luontokuvan kauppa 59 €
Jäsenhinta 55 €

Vuosina 2003-2005 Tansania-trilogian julkaissut kirjailija jatkaa vielä aikaisempaakin syvemmällä otteella Tansaniaa koskevaa tiedonvalistusta. Uuden kirjan taustalla on maassa meneillään oleva väkevä yhteiskunnallinen murros, jolla on voimakkaita heijastevaikutuksia luontoon ja sen suojeluun sekä safarimatkailuun. Viime mainittu on kimmonnut ennennäkemättömään kasvuun. Tässä rintamassa myös suomalaiset ovat olleet vahvasti mukana.

Kirja antaa perustiedon Tansanian pohjoisosissa sijaitsevista suojelualueista ja esittelee ensi kertaa suomalaisessa kirjallisuudessa seudun tärkeimmät heimot. Puistojen ja heimojen perustietoja koskevissa teksteissä teos pureutuu paikallistasolla luonnonsuojelun ja väestön välisiin kysymyksiin. Laajemmin suojelutoiminnan ja puistoja ympäröivän väestön yhteyttä käsitellään erillisluvuissa. Niissä esitellään maan paikalllisväestön, luonnonsuojelun ja safaritoiminnan historiaa ja nykypäivää, alueen asutusta ja elinkeinorakennetta, luonnonsuojelun perusteita, nykyaikaisen suojelutyön polttavimpia kysymyksiä ja ilmastonmuutoksen arvioituja vaikutuksia luontoon ja yhteiskuntaan. Lisäksi teos antaa keskeisen tiedon käsittelemänsä alueen maaperästä, ilmastosta, ympäristötyypeistä ja eliöstöstä.

Lähikuvassa esitellään 160 kasvia, nisäkästä ja lintua. Omissa luvuissaan annetaan Itä-Afrikan safaria suunnittelevalle laajasti käytännön tietoa, neuvoja ja suosituksia sekä opastetaan vuorille, kuten Kilimanjarolle aikovia.
 

Kustantaja: Auris Ky
Koko: 220 x 265 x 35 mm
Laajuus: 352 s, sidottu
ISBN: 9789529915439

This product was added to our catalog on Sunday 26 July, 2009.
Back Reviews

Shopping Cart more
0 items
Languages
Finnish English
What's New? more


12,00
View Latest Additions
Notifications more
NotificationsNotify me of updates to Marttila, Olli: Safaripassi
NetSHOP Pro -verkkokauppa